Volautomaat Horeca

Technicup 1

De F11-serie van Technicup is een volautomatisch espressotoestel, ideaal voor kantoren en kleine tot middelgrote horecazaken.

Met hun compact formaat en elegante uiterlijk passen

deze machines in verschillende omgevingen, zoals vergaderzalen, showrooms, broodjeszaken, restaurants, bars, ... en zelfs thuis op het werkblad in de keuken.

Naast de vele technische innovaties van deze F11-serie,

zoals het intuïtieve touchscreen 7.1”, het gepatenteerde

zetsysteem, keramische maalschijven, een zelfreinigend

melkgedeelte, ... heeft dit professioneel toestel ook een grote capaciteit en biedt het zeer uitgebreide  mogelijkheden aan.

Uiteraard is er ook een heet water- en kannenfunctie

voorzien.

De F11-serie is overal inzetbaar door de afneembare watertank van 2 of 8 liter, maar ook aansluiting voor vaste watertoevoer is standaard voorzien.


Technicup 1 XL

De F11-serie van Technicup is een volautomatisch espressotoestel, ideaal voor kantoren en kleine tot middelgrote horecazaken.

Met hun compact formaat en elegante uiterlijk passen deze machines in verschillende omgevingen, zoals vergaderzalen, showrooms, broodjeszaken, restaurants, bars, ... en zelfs thuis op het werkblad in de keuken.

Naast de vele technische innovaties van deze F11-serie, zoals het intuïtieve touchscreen 7.1”, het gepatenteerde zetsysteem, keramische maalschijven, een zelfreinigend melkgedeelte,... heeft dit professioneel toestel ook een grote capaciteit en biedt het zeer uitgebreide mogelijkheden aan.

Uiteraard is er ook een heet water- en kannenfunctie voorzien.

De F11-serie is overal inzetbaar door de afneembare watertank van 2 of 8 liter, maar ook aansluiting voor vaste watertoevoer is standaard voorzien.

Technicup Cup T & Ts

De Cup TS-serie van Technicup is een performante professionele volautomatiche espresso machine met een fenomenaal resultaat in de tas dankzij de vele technische innovaties.

De skills van een professionele Barista worden door Technicup geautomatiseerd en vormgegeven in een serie machines die kunnen ingezet worden op diverse locaties. Voor iedere professionele omgeving ...

Door de volledig nieuw ontwikkelde en gepatenteerde metalen zetgroep beschikt de Cup TS over een grote dagelijkse capaciteit.

De Cup TS is standaard voorzien van een vaste wateraansluiting, maar door de ingebouwde en uitneembare 4 liter watertank, is dit toestel overal inzetbaar.

Met de stoomer (TS) kunnen alle warme drankbereidingen in een horeca-omgeving op een veilige manier bereid worden.

Technicup Cup2

De Cup 2-serie van Technicup is een performante volautomatische espresso machine met een fenomenaal resultaat in de tas, dankzij de vele technische innovaties. Door de volledig nieuw ontwikkelde en gepatenteerde metalen zetgroep, beschikt de Cup 2 over een grote dagelijkse capaciteit.

De Cup 2 is standaard voorzien van een vaste wateraansluiting, maar door de ingebouwde en uitneembare 4 liter watertank, is dit toestel overal inzetbaar.

Technicup Cup3

De Cup 3-serie van Technicup is een performante volautomatische espresso machine met een fenomenaal resultaat in de tas, dankzij de vele technische innovaties. Door de volledig nieuw ontwikkelde en gepatenteerde metalen zetgroep, beschikt de Cup 3 over een grote dagelijkse capaciteit.

De Cup 3 is standaard voorzien van een vaste wateraansluiting, 2 molens met trechtercapaciteit van 1200g elk een aparte theewateruitloop en een stoompijp

S2

De nieuwe Rex-Royal S2 is een perfecte combinatie van stijl en technologie voor kleine tot middelgrote bedrijven. Via het 7-inch touch screen kiest u uit diverse warme dranken, van een krachtige kop espresso of een heerlijke lungo tot melkvariaties als cappuccino, latte macchiato of warme chocoademelk.

Met de aparte heet-wateruitloop en koffie-uitloop zet u tegelijkertijd thee en twee koppen koffie.

De machine is eenvoudig uit te breiden met verschillende modules zoals een koelkast of koppenwarmer en het nieuwe Rex-Royal Connect telemetrie systeem biedt u de mogelijkheid om op afstand data te analyseren én direct bij te sturen.

S300

De Rex-Royal S300 past met zijn strakke design en de instelbare verlichting in ieder interieur.

De machine is voorzien van de nieuwste technologieën en een handig touchscreen.

U bereidt met één druk op de knop een enkele of dubbele espresso of café crème.

Een latte macchiato of cappuccino met verse melk bereid is geen enkel probleem dankzij de ingebouwde melkpomp.

Tevens is de machine voorzien van gescheiden heet-wateruitloop en een stoompijp.

De machine kan eenvoudig worden uitgebreid met verschillende modules zoals een koelkast, koppenwarmer of tweede koffiemolen.

S500

De Rex-Royal S500 is ideaal voor locaties waar veel koffie geschonken wordt.

Per uur kunt u circa 250 producten bereiden (afhankelijk van de kopgrootte).

Daarnaast heeft deze machine ook een uitzonderlijk grote theecapaciteit.

De machine is standaard voorzien van twee koffiemolens.

En door de aparte heet-wateruitloop vallen er geen koffiedruppels in uw theewater.

De machine kan eenvoudig worden uitgebreid met verschillende modules zoals een derde koffiemolen, koelkast of koppenwarmer.

Al onze toestellen worden geplaatst met een BWT-waterontharder.