Koffiebeleving

Bij de recente restyling van de familiale koffiebranderij vond zaakvoerster Lutgarde Paeps het een must om op de locatie een aangename ruimte te creëren waar ze mensen opnieuw warm kan maken voor de ambachtelijke traditionele manier van koffie branden, waar ze haar verhaal en ervaring met mensen kan delen, waar mensen worden ondergedompeld in een totaal koffieavontuur. Met haar ongebreidelde enthousiasme en passie voor het edele vocht wil zij niets liever dan de koffiecultuur voor iedereen een niveau hoger tillen, met daarbij de nodige aandacht voor het sociale aspect. De huidige locatie beantwoordt optimaal aan de verwachtingen van de meest veeleisende consument: er is niet alleen een koffieshop in de warme bruine en oranje huisstijlkleuren  met een geïntegreerde microbranderij, maar ook een grote vergaderzaal op de bovenverdieping (plaats voor 50 personen) waar u een evenement kan organiseren, met aansluitend een koffieworkshop om er een memorabele ervaring van te maken. De zaal kijkt uit op de vaart en is uitgerust met alle moderne technologische voorzieningen.

Staat u te popelen om Lutgardes passie te delen? Zij doet niets liever dan u wegwijs maken in het boeiende universum van koffie. ROM-koffie werd niet voor niets gelauwerd als erkend Vlaams-Brabants streekproduct!

Schrijf u in voor een koffieworkshop met alles erop en eraan. In enkele uurtjes maakt Lutgarde van u een echte koffie-adept, maar dan een met kennis van zaken!  Met de verleidelijke aroma's van heerlijke koffieblends op de achtergrond vertelt zij u de geschiedenis van koffie en neemt zij u mee op reis naar de verre contreien waar de ruwe koffiebonen vandaan komen en onthult u de geheimen van het productieproces.  Als kers op de taart mag u zelf een zalig kopje ROM-koffie degusteren. U gaat naar huis met een koffiegeschenk zodat u thuis de verwenpartij kan verder zetten.

 

Hoe kan u Inschrijven?

- op vooraf afgesproken data, info per mail of telefoon

- in groepen van minimum 15 tot 25 personen, zowel voor particulieren als bedrijven


Formule 1:

Duur: 1,5u

Inhoud: Welkom met koffie en versnapering, koffieverhaal, koffiebrandsessie, koffieproeverij.

prijs: 15€.- per persoon, exclusief btw


Formule 2:

Duur: 2,5u

Inhoud: Welkom met koffie en versnapering, koffieverhaal, koffiebrandsessie, koffiecuppening (Arabica versus Robusta), koffieproeverij.

prijs: € 40.- per persoon, exclusief btw


Formule 3:

Duur: 3u - 3,5u

Inhoud: Welkom met koffie en versnapering, koffieverhaal, koffiebrandsessie, koffiecuppening (Arabica versus Robusta), branding en proeven van Kopi Luwak (het zwarte goud of de kaviaar van de koffie), koffieproeverij.

prijs: € 50.- per persoon, exclusief btw

 

Vraag meer info voor uitgebreidere workshops of workshops op maat gekoppeld aan een meeting of  bijeenkomst in de vergaderzaal, met mogelijkheid tot lunch.


Koffiebeleving @ROM

Koffiebeleving3
Koffiebeleving4
Koffiebeleving2
Koffiebeleving